PUR

PUR is de afkorting van Polyurethaan.

Dit is een isolerend materiaal dat in veel vormen en toepassingen gebruikt kan worden. In de bouwsector wordt het twee componenten systeem gebruikt om zowel daken, kruipkelders, vloeren, industriële gebouwen en spouwmuren te isoleren.

PUR-schuim heeft bewezen, enerzijds door zijn hoge isolatiewaarde en anderzijds door zijn veelzijdige toepassingsmogelijkheden, dat het tot de top van de isolatiematerialen behoort, zowel voor particuliere als voor industriële toepassingen.

VOORDELEN VAN PUR VLOERISOLATIE:

  • Polyurethaan isolatie levert u meer wooncomfort op. De vloer wordt warmer (ca. 2,3 – 2,5°C) en er heerst een gelijkmatige temperatuur in huis.
  • Polyurethaan isolatie zorgt voor een gezonder klimaat in de woning: omdat er geen vochttransport meer van de kruipruimte naar de woning plaats vindt.
  • Polyurethaan isolatie levert een forse energiebesparing op: ca. 20% minder stookkosten dan bij een ongeïsoleerde vloer.
  • Polyurethaan isolatie voorkomt warmteverlies naar de kruipruimte.
  • Polyurethaan isolatie aan de onderzijde van de vloer bespaart fossiele brandstof, dus ook het milieu.
  • Het aanbrengen van 1 m³ vloerisolatie betekent over een periode van 75 jaar ± 60.000 kg minder CO² uitstoot.

AANRADER BIJ VLOERVERWARMING:

Wanneer uw woning verwarmd wordt met vloerverwarming is het ook een absolute aanrader om uw vloer te isoleren. Gespoten PUR is hiervoor de perfecte oplossing. De prijs van vloerisolatie varieert sterk afhankelijk van bijvoorbeeld de oppervlakte van de vloer.

Voor goede en correcte informatie op maat over de kostprijs voor vloerisolatie bij u thuis, bent u bij ons op de juiste plaats.
Wij zullen u eerlijk en volledig informeren over de vloerisolatie kosten.

*altijd met ATG keuring